sèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sèn Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦤ꧀ (n)

  1. (Wl) krama/ngoko dhuwit têmbaga ajine 1/100 rupiyah.








Kata kunci/keywords: arti sèn, makna sèn, definisi sèn, tegese sèn, tegesipun sèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org