sènti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sènti Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti)

  1. (Wl) krama/ngoko sapraatus (c).








Kata kunci/keywords: arti sènti, makna sènti, definisi sènti, tegese sènti, tegesipun sènti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org