sèt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sèt Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. bangsaning singgat sok ngrubung bathang lsp;








Kata kunci/keywords: arti sèt, makna sèt, definisi sèt, tegese sèt, tegesipun sèt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org