sêkaut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêkaut Aksara Jawa: ꦱꦼ () (ka)ꦲꦸ (u)ꦠ꧀ (t)

  1. (Wl) krama/ngoko panggêdhe pulisi.








Kata kunci/keywords: arti sêkaut, makna sêkaut, definisi sêkaut, tegese sêkaut, tegesipun sêkaut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.