sêlop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêlop Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦭꦺꦴ (lo)ꦥ꧀ (p)

  1. (Wl) krama/ngoko bangsaning cênela.








Kata kunci/keywords: arti sêlop, makna sêlop, definisi sêlop, tegese sêlop, tegesipun sêlop
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org