sêmèdi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêmèdi Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦩꦺ ()ꦢꦶ (di)

  1. (Kw) ngêningake cipta
Kacocogna karo
  • sêmadi.








Kata kunci/keywords: arti sêmèdi, makna sêmèdi, definisi sêmèdi, tegese sêmèdi, tegesipun sêmèdi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org