sêma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêma Aksara Jawa: ꦱꦼ () (ma)

  1. (Kw) ak kuburan.








Kata kunci/keywords: arti sêma, makna sêma, definisi sêma, tegese sêma, tegesipun sêma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org