sêntani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêntani Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦤ꧀ (n) (ta)ꦤꦶ (ni)

  1. (Kw) bantal.








Kata kunci/keywords: arti sêntani, makna sêntani, definisi sêntani, tegese sêntani, tegesipun sêntani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org