sênuk

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sênuk Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦤꦸ (nu)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. araning kewan (tapir).







Kata kunci/keywords: arti sênuk, makna sênuk, definisi sênuk, tegese sênuk, tegesipun sênuk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.