sêpèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêpèn (Wl) krama/ngoko

  1. kamar wadhah panganan utawa rampadan;
  2. (tukang sêpèn) juru ladèn.








Kata kunci/keywords: arti sêpèn, makna sêpèn, definisi sêpèn, tegese sêpèn, tegesipun sêpèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org