sêpiral

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sêpiral Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦥꦶ (pi) (ra)ꦭ꧀ (l)

  1. (Wl) krama/ngoko bêbulêtan.







Kata kunci/keywords: arti sêpiral, makna sêpiral, definisi sêpiral, tegese sêpiral, tegesipun sêpiral

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.