sêrsan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sêrsan Aksara Jawa: [[ꦱꦼrsaꦤ꧀|ꦱꦼ ()rsa (rsa)ꦤ꧀ (n)]]

  1. (Wl) krama/ngoko pangkating sêrdhadhu.







Kata kunci/keywords: arti sêrsan, makna sêrsan, definisi sêrsan, tegese sêrsan, tegesipun sêrsan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.