sêtègêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sêtègêr Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦺ ()ꦒꦼ () (r)

  1. (Wl) pc planggrangan (andhan-andhan) pancikaning tukang-tukang kang nggarap omah.







Kata kunci/keywords: arti sêtègêr, makna sêtègêr, definisi sêtègêr, tegese sêtègêr, tegesipun sêtègêr

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.