sêtalpèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêtalpèn Aksara Jawa: [[ꦱꦼꦠlpèꦤ꧀|ꦱꦼ () (ta)lpè (lpè)ꦤ꧀ (n)]]

  1. (Wl) krama/ngoko gagang pèn.








Kata kunci/keywords: arti sêtalpèn, makna sêtalpèn, definisi sêtalpèn, tegese sêtalpèn, tegesipun sêtalpèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org