sêtilah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêtilah krama/ngoko

  1. êngg pc cara, pratingkah;
  2. pc lêlakon sing wis dialami (dianggo tuladha);
  3. pc sêkarat.








Kata kunci/keywords: arti sêtilah, makna sêtilah, definisi sêtilah, tegese sêtilah, tegesipun sêtilah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.