sêtokêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêtokêr Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦺꦴ (to)ꦏꦼ () (r)

  1. (Wl) krama/ngoko tukang njaga gêni ing lokomotip.








Kata kunci/keywords: arti sêtokêr, makna sêtokêr, definisi sêtokêr, tegese sêtokêr, tegesipun sêtokêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org