sêtrèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêtrèn Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦿꦺ (trè)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. sawah ing têpining kali.








Kata kunci/keywords: arti sêtrèn, makna sêtrèn, definisi sêtrèn, tegese sêtrèn, tegesipun sêtrèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org