sêtup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sêtup Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦸ (tu)ꦥ꧀ (p)

  1. (Wl) krama/ngoko ombèn-ombèn nganggo ampas wowohan.







Kata kunci/keywords: arti sêtup, makna sêtup, definisi sêtup, tegese sêtup, tegesipun sêtup

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.