saat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saat Aksara Jawa: (sa) (a)ꦠ꧀ (t)

  1. (Ar) krama/ngoko wêktu kang prayoga tmr. ngijabake lsp
Kacocogna karo
  • sangat.








Kata kunci/keywords: arti saat, makna saat, definisi saat, tegese saat, tegesipun saat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.