sab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

sab Aksara Jawa: ꦱꦧ꧀

  1. êngg pc jalaran
Kacocogna karo
  • sabab, sap.








Kata kunci/keywords: arti sab, makna sab, definisi sab, tegese sab, tegesipun sab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org