Menyang kontèn

sabab

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sabab krama/ngoko

  1. kang dadi jalarané;
  2. awit, jalaran;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sabab, makna sabab, definisi sabab, tegese sabab, tegesipun sabab

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.