sabar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sabar (Ar) krama/ngoko

  1. sarèh ênggone nandhang, ngarêp-arêp lsp;
  2. ora cêpak nêpsune;








Kata kunci/keywords: arti sabar, makna sabar, definisi sabar, tegese sabar, tegesipun sabar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.