sabda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

sabda Aksara Jawa: ꦱꦧ꧀ꦢ

  1. (Snk) (Kw) swara, gunêm, têtêmbungan








Kata kunci/keywords: arti sabda, makna sabda, definisi sabda, tegese sabda, tegesipun sabda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org