sabda

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sabda Aksara Jawa: (sa)ꦧ꧀ꦢ (bda)

  1. (Snk) (Kw) swara, gunêm, têtêmbungan







Kata kunci/keywords: arti sabda, makna sabda, definisi sabda, tegese sabda, tegesipun sabda

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.