sabil

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sabil (Ar) krama/ngoko

  1. mati marga nglabuhi agama;
  2. nyandhêt hawa napsu;
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti sabil, makna sabil, definisi sabil, tegese sabil, tegesipun sabil

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.