sabit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sabit Aksara Jawa: (sa)ꦧꦶ (bi)ꦠ꧀ (t)

  1. (Ar) krama/ngoko ora owah gingsir.








Kata kunci/keywords: arti sabit, makna sabit, definisi sabit, tegese sabit, tegesipun sabit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org