sabukan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sabukan
Lingga: (sabuk)

  1. nganggo sabuk;
  2. apa-apa sing saèmpêr sabuk.








Kata kunci/keywords: arti sabukan, makna sabukan, definisi sabukan, tegese sabukan, tegesipun sabukan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org