sabun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

sabun krama/ngoko

  1. kênthêlan campuraning bangsaning gajih (lênga) karo bangsaning landha dianggo ngrêsikake kumbahan lsp;
  2. araning panganan sing digawe gêdhang lsp;








Kata kunci/keywords: arti sabun, makna sabun, definisi sabun, tegese sabun, tegesipun sabun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org