sadya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sadya Aksara Jawa: (sa)ꦢꦾ (dya)

  1. (Snk) (Kw) ak sêdya.








Kata kunci/keywords: arti sadya, makna sadya, definisi sadya, tegese sadya, tegesipun sadya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org