saengkrah-engkrahe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

saengkrah-engkrahe Aksara Jawa: (sa)ꦲꦺ (he) (ng)ꦏ꧀ (k) (ra) (h)ꦲꦺ (he) (ng)ꦏ꧀ (k) (ra)
Lingga: (engkrah)

  1. pc sapari-polahe.









Kata kunci/keywords: arti saengkrah-engkrahe, makna saengkrah-engkrahe, definisi saengkrah-engkrahe, tegese saengkrah-engkrahe, tegesipun saengkrah-engkrahe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.