saga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

saga Aksara Jawa: (sa) (ga) krama/ngoko

  1. (saga blêndhung, saga têlik, saga mas) araning woh cilik-cilik atos warnane abang (sok dianggo ukuran timbangan mas).








Kata kunci/keywords: arti saga, makna saga, definisi saga, tegese saga, tegesipun saga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.