saga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saga Aksara Jawa: (sa) (ga) krama/ngoko

  1. (saga blêndhung, saga têlik, saga mas) araning woh cilik-cilik atos warnane abang (sok dianggo ukuran timbangan mas).








Kata kunci/keywords: arti saga, makna saga, definisi saga, tegese saga, tegesipun saga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org