sagala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sagala Aksara Jawa: (sa) (ga) (la)

  1. (Kw) ak kabèh.








Kata kunci/keywords: arti sagala, makna sagala, definisi sagala, tegese sagala, tegesipun sagala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org