sago

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sago Aksara Jawa: (sa)ꦒꦺꦴ (go) krama/ngoko

  1. sagu.







Kata kunci/keywords: arti sago, makna sago, definisi sago, tegese sago, tegesipun sago

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.