sagu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sagu Aksara Jawa: (sa)ꦒꦸ (gu) krama/ngoko

  1. bangsaning wit arèn (wite dijupuk pathine).








Kata kunci/keywords: arti sagu, makna sagu, definisi sagu, tegese sagu, tegesipun sagu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.