saha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

saha Aksara Jawa: (sa) (ha)

  1. (Snk) (Kw) karo, lan.








Kata kunci/keywords: arti saha, makna saha, definisi saha, tegese saha, tegesipun saha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.