sahaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sahaya Aksara Jawa: (sa) (ha) (ya)

  1. (Snk) (Kw) ak kanca, rowang.








Kata kunci/keywords: arti sahaya, makna sahaya, definisi sahaya, tegese sahaya, tegesipun sahaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.