sahbandar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sahbandar Aksara Jawa: [[ꦱhbaꦤ꧀ꦢꦂ| (sa)hba (hba)ꦤ꧀ (n) (da) (r)]] krama/ngoko

  1. ak panggêdhening plabuhan.







Kata kunci/keywords: arti sahbandar, makna sahbandar, definisi sahbandar, tegese sahbandar, tegesipun sahbandar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.