sahir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sahir Aksara Jawa: (sa)ꦲꦶ (hi) (r)

  1. alam sahir (Ar) krama/ngoko alam kalanggêngan (akerat).







Kata kunci/keywords: arti sahir, makna sahir, definisi sahir, tegese sahir, tegesipun sahir

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.