sahita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sahita Aksara Jawa: (sa)ꦲꦶ (hi) (ta)

  1. (Snk) (Kw) ak binarêngan, sarta.








Kata kunci/keywords: arti sahita, makna sahita, definisi sahita, tegese sahita, tegesipun sahita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.