sahwat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sahwat (Ar) krama/ngoko

  1. pakarêman sacumbana;
  2. sacumbana.








Kata kunci/keywords: arti sahwat, makna sahwat, definisi sahwat, tegese sahwat, tegesipun sahwat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.