saingan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

saingan Aksara Jawa: (sa)ꦲꦶ (i) (nga)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg bêbarêngan lêlayaran
Kacocogna karo
  • saèngan.







Kata kunci/keywords: arti saingan, makna saingan, definisi saingan, tegese saingan, tegesipun saingan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.