Menyang kontèn

sajarah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sajarah Aksara Jawa: (sa) (ja)ꦫꦃ (rah) krama/ngoko


Kacocogna karo

  • sejarah, sujarah.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sajarah, makna sajarah, definisi sajarah, tegese sajarah, tegesipun sajarah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.