sakala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sakala Aksara Jawa: (sa) (ka) (la)

  1. (Snk) (Kw) ak kabèh, sakabèhe.








Kata kunci/keywords: arti sakala, makna sakala, definisi sakala, tegese sakala, tegesipun sakala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.