sakarêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sakarêng Aksara Jawa: (sa) (ka) () (ng)

  1. (Kw) ak sadhela.








Kata kunci/keywords: arti sakarêng, makna sakarêng, definisi sakarêng, tegese sakarêng, tegesipun sakarêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org