sakat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sakat Aksara Jawa: (sa) (ka)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. êngg wiwit saka.








Kata kunci/keywords: arti sakat, makna sakat, definisi sakat, tegese sakat, tegesipun sakat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org