saki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saki (Snk) (Kw) ak

  1. wit;
  2. rewang wadon, para-nyai.








Kata kunci/keywords: arti saki, makna saki, definisi saki, tegese saki, tegesipun saki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.