saksi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saksi krama/ngoko

  1. wong sing nyipati (nyumurupi) tumindaking lêlakon sing dadi prakara;
  2. wong sing diêkon nyumurupi têmêning prajanjian lsp
Kacocogna karo
  • sêksi.








Kata kunci/keywords: arti saksi, makna saksi, definisi saksi, tegese saksi, tegesipun saksi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org