saktiman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saktiman Aksara Jawa: [[ꦱktiꦩꦤ꧀| (sa)kti (kti) (ma)ꦤ꧀ (n)]]

  1. (Snk) (Kw) ak kuwasa (sakti) bangêt.








Kata kunci/keywords: arti saktiman, makna saktiman, definisi saktiman, tegese saktiman, tegesipun saktiman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org