sakwèhning

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sakwèhning Aksara Jawa: [[ꦱkwèhniꦁ| (sa)kwè (kwè)hni (hni) (ng)]]

  1. (Kw) sakèhe, sakabèhe.








Kata kunci/keywords: arti sakwèhning, makna sakwèhning, definisi sakwèhning, tegese sakwèhning, tegesipun sakwèhning
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org