salêp

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

salêp Aksara Jawa: (sa) ()ꦥ꧀ (p)

  1. (Wl) krama/ngoko tamba sarana dipopokake.








Kata kunci/keywords: arti salêp, makna salêp, definisi salêp, tegese salêp, tegesipun salêp
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.