salad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

salad Aksara Jawa: (sa) (la)ꦢ꧀ (d)

  1. (utawa sêsalad) krama/ngoko (gêni salad) gêni wêwêlak (njalari kobongan).








Kata kunci/keywords: arti salad, makna salad, definisi salad, tegese salad, tegesipun salad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.